Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

16.02.2016 20:56

jak przyrządzić idealny ryż

Odpowiedzi (29)

agaK.

Zadanych pytań: 311

17.02.2016 21:48

Zależy jaki ryż, biały gotuję aż dobrze spęcznieje a brązowego nie solę żeby spęczniał.

kd045

Zadanych pytań: 7

17.02.2016 22:26

gotowany z odrobiną soli na sypko

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

17.02.2016 22:37

Każdy ryż gotuje się inaczej, ja korzystam z przepisu na opakowaniu

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.02.2016 23:15

Dla mnie idealny to sypki, gdy każde ziarenko jest miękkie, ale też każde osobno czyli parabolied jest do tego doskonały.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

18.02.2016 09:44

zależy co rozumieć przes słowo"idealny"

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

18.02.2016 09:45

przez* nie ten klawisz ;)

alusiek

Zadanych pytań: 0

18.02.2016 09:53

trzymac sie sposobu gotowania dla danego gatunku

foczka-ks

Zadanych pytań: 205

19.02.2016 08:38

pilnuję, by się nie rozgotował, jeśli nie gotuje w wodreczku to nie mieszam go

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

05.04.2016 08:49

Na koniec gotowania gdy jeszcze jest twardy wyłączam palnik i zestawiam pod przykryciem, aby się uparował. Po kilku minutach jest idealny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak