Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

leonkot

Zadanych pytań: 566

05.11.2015 11:42

jak robicie ciasto na rogaliki, żeby były takie duże,puszyste i miękkie jak 7 days?

Odpowiedzi (19)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

05.11.2015 14:22

Innego wyjścia nie ma , nie zrobi się takich jak te , których by się chciało,zawsze robię z ciasta drożdżowego.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.11.2015 15:10

robię z ciasta drożdżowego a "takie" jak 7 days to zrobisz z ciasta francuskiego

irenka

Zadanych pytań: 888

05.11.2015 16:31

ja robię z ciasta drożdżowego , są puszyste i pyszne

irenka

Zadanych pytań: 888

05.11.2015 16:31

ja robię z ciasta drożdżowego , są puszyste i pyszne

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.11.2015 18:59

Duże, puszyste, miękkie rogale domowym sposobem wychodzą z ciasta drożdżowego.

pestka

Zadanych pytań: 424

05.11.2015 20:06

rogaliki robię z ciasta drożdżowego

Klausia

Zadanych pytań: 251

06.11.2015 12:26

Bez sztucznych spulchniaczy chyba nie da rady, jedynie z francuskie, ale to jest za kruche zaś. Ewentualnie chyba, że da się połączyć ciasto francuskie z drożdżowym, ale nie wiem czy to coś z tego wyjdzie :D

jasiek

Zadanych pytań: 1346

22.12.2015 18:11

takie mi nie wychodzą, tam muszą byc sztuczne spulchniacze

jasiek

Zadanych pytań: 1346

22.12.2015 18:11

takie mi nie wychodzą, tam muszą byc sztuczne spulchniacze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak