Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara11

Zadanych pytań: 4

03.04.2014 15:58

Jak robicie kotlet de volaille to dodajecie mało do środka?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.04.2014 16:23

Ja nie dodaję masła, najczęściej robię tylko z pieczarkami i żółtym serem

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.04.2014 16:50

zazwyczaj masła nie daję

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

03.04.2014 17:11

nie dodaje masła

Odpowiedzi (32)

pestka

Zadanych pytań: 424

03.04.2014 16:25

tak, dodaję ale niewielką ilość

brioszka

Zadanych pytań: 26

03.04.2014 16:30

dodaję, ale rzadko robię :)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

03.04.2014 16:46

Tak, lubię ten smak i są wtedy bardziej soczyste.

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

03.04.2014 17:00

tak oczywiscie dodaje

Barbara13

Zadanych pytań: 21

03.04.2014 17:02

dodaję :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

03.04.2014 17:18

zawsze dodaję prawdziwy kotlet de volaille musi być z masłem

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

03.04.2014 17:20

Jeśli to de volaille, to inaczej być nie może :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

03.04.2014 17:40

zawsze trochę dodaję

kasiaw

Zadanych pytań: 470

03.04.2014 18:32

tak dodaję masło, ser żółty, czasem też pieczarki

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

03.04.2014 18:34

zawsze dodaję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak