Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara11

Zadanych pytań: 4

03.04.2014 15:58

Jak robicie kotlet de volaille to dodajecie mało do środka?

Odpowiedzi (32)

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.04.2014 19:00

tak masło i jakieś zioło

ao_12

Zadanych pytań: 38

03.04.2014 19:01

ja dodaję masło, kotlet jest wtedy bardziej soczysty

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

03.04.2014 19:02

tak, dodaję masło

Janina

Zadanych pytań: 159

03.04.2014 19:12

Tak, zawsze troszkę daję;)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

03.04.2014 19:12

zawszę dodaję masełko, dzięki temu mięsko jest soczyste

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.04.2014 19:42

ja zawsze dodaję

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.04.2014 19:47

kiedyś robiłam z masłem i pietruszką ale teraz robię za każdym razem z innym dodatkiem i masła nie dodaję

Milka100

Zadanych pytań: 76

03.04.2014 20:31

prawdziwy de volaille tylko z masłem

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.04.2014 20:32

Dodaję do niego masło.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

03.04.2014 20:39

ja zawsze dodaję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak