Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

30.06.2014 11:50

Jak robicie pierogi z wiśni to drylujecie wiśnie czy dajecie z pestkami?

Odpowiedzi (72)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

30.06.2014 15:03

zawsze dryluje

misia53

Zadanych pytań: 339

30.06.2014 16:04

Ja nigdy nie dryluję, lepiej się robi pierożki ,bo nie wypływa sok a z pestkami jakos sobie radzimy

alaaa

Zadanych pytań: 201

30.06.2014 16:22

nie robiłam z wiśniami ale ja bym je wydrylowała jak to później jeść z pestkami :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

30.06.2014 16:23

Ja nigdy nie robię z pestkami

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

30.06.2014 16:28

zawsze bez pestek

Lidzia

Zadanych pytań: 21

30.06.2014 16:45

Zawsze dryluję, by podczas jedzenia nie było problemów.

teresa18

Zadanych pytań: 502

30.06.2014 16:54

zawsze dryluję

Beatris

Zadanych pytań: 43

30.06.2014 17:13

Wolę wypestkować... Pestki bardzo mi przeszkadzają:)

everay

Zadanych pytań: 1

30.06.2014 17:27

robiłam 2 razy i zawsze drylowałam

Megg

Zadanych pytań: 69

30.06.2014 17:45

zawsze dryluję wiśnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak