Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

30.06.2014 11:50

Jak robicie pierogi z wiśni to drylujecie wiśnie czy dajecie z pestkami?

Odpowiedzi (72)

irenka

Zadanych pytań: 888

30.06.2014 20:36

ja również dryluję

gosia1988

Zadanych pytań: 526

30.06.2014 21:43

zawsze dryluję

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

30.06.2014 22:04

Ojjjj trzeba drylować, to nic miłego pestka w pierogu ;/

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

30.06.2014 23:16

Zawsze dryluję i nie wyobrażam sobie, gdyby mi ktoś podał pierogi z wiśniami, z których nie usunięto pestek.

patryska76

Zadanych pytań: 24

30.06.2014 23:57

Wiśnie zdecydowanie drylowane ;-)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

01.07.2014 07:27

zawsze dryluję

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

01.07.2014 08:36

ja zawsze dryluję

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

01.07.2014 08:50

drylowane tylko i wyłącznie :)

Edith85

Zadanych pytań: 20

01.07.2014 08:54

nie wyobrażam sobie żeby wiśnie do pierogów czy knedli były nie wydrylowane

Seba

Zadanych pytań: 1313

01.07.2014 08:55

do pierogów dryluję wisienki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak