Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

30.06.2014 11:50

Jak robicie pierogi z wiśni to drylujecie wiśnie czy dajecie z pestkami?

Odpowiedzi (72)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

01.07.2014 11:38

wydrylowane obowiązkowo!

Milka100

Zadanych pytań: 76

01.07.2014 15:05

wolę wypestkowane

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

01.07.2014 17:48

byłoby śmiesznie wypluwać pestki przy jedzeniu:0 trzeba dodawać wiśnie wydrylowane

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

01.07.2014 18:56

zawsze dryluje wiśnie

Kikiriki

Zadanych pytań: 135

01.07.2014 20:32

oczywiście drylowane. Nikt nie chce pluć pestkami podczas obiadu... :)

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

02.07.2014 13:08

zawsze dryluję))

Stenka

Zadanych pytań: 467

02.07.2014 20:43

nawet bym nie pomyślała o włożeniu całych, jak to potem jeść

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

02.07.2014 21:43

Zawsze dryluję :)

Christopher

Zadanych pytań: 31

03.07.2014 16:21

Przypomniało mi się,że moja ś.p. Teściowa wydłubywała pestki z porzeczek do deserów,praca iście benedyktyńska. Ja często usuwam pestki z winogrona,a z wiśni i czereśni obowiązkowo.

Klausia

Zadanych pytań: 251

04.07.2014 00:36

drylowane :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak