Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

17.08.2013 12:41

Jak robicie przeciery pomidorowe? Gotujecie pomidory, aż się rozpadną i przecieracie przez sito, czy może najpierw obieracie pomidory, a później gotujecie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

17.08.2013 13:29

gotuje ze skorka a potem przecieram przez sito

Stenka

Zadanych pytań: 467

17.08.2013 13:46

gotuję ze skórką, a potem przeciera, ma ładniejszy kolor

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

17.08.2013 13:50

przeciram na końcu, smażę pomidory ze skórką

Odpowiedzi (24)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.08.2013 12:43

kroję pomidory całe ze skórą gotuję aż się rozpadną wtedy przecieram przez takie specjalne sito do przecierania ale mozna też przez sitko.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

17.08.2013 12:44

ja obieram ze skórki i dopiero smażę

Beatris

Zadanych pytań: 43

17.08.2013 12:48

Ja najpierw obieram. Potem gotuję i przecieram przez sito, żeby pozbyć się pestek.

teresa18

Zadanych pytań: 502

17.08.2013 12:50

obieram ze skórki , kroję na kawalki i smażę

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

17.08.2013 12:51

Ja obieram ze skórki , kroję i smażę

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

17.08.2013 12:52

kroję ze skórką ,gotuję i dopiero później przecieram przez sito aby pozbyć się skórek i pestek

kasienka23

Zadanych pytań: 512

17.08.2013 12:52

gotuję ze skórką a później przecieram

Marta11

Zadanych pytań: 34

17.08.2013 12:54

kroje ze skorka gotuje i przecieram

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

17.08.2013 13:04

ja też potem przecieram

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

17.08.2013 13:06

Gotuję ze skórką, a gdy zmiękną przecieram przez sito :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak