Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bog.sa

Zadanych pytań: 7

02.11.2013 22:00

jak sądzicie, warto zainwestować w termometr do pieczenia mięsa?

Odpowiedzi (30)

Ania321

Zadanych pytań: 179

02.11.2013 22:24

Też nie mam i uważam, że nie warto kupować

borgia

Zadanych pytań: 89

02.11.2013 22:51

Dla mnie warto. Dlaczego? Bo właśnie poczułam różnicę pomiędzy przepieczonym mięsem, a soczystym i upieczonym w punkt.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

02.11.2013 22:58

Na razie nie mam takiego termometru i jakoś się bez niego obywam.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.11.2013 23:44

nie posiadam takiego termometru, nie zastanawiałam się nad tym

iwi

Zadanych pytań: 115

03.11.2013 00:04

Jeżeli ktoś często przyrządza dania z mięs myślę,że wart zainwestować w taki gadżet

Konczi

Zadanych pytań: 632

03.11.2013 00:06

ja również nie mam inie zakupie takiego

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

03.11.2013 00:15

nie mam i nie potrzebuję

Renata9

Zadanych pytań: 329

03.11.2013 06:59

ja nie mam takiego termometru i nie uważam, aby był mi niezbędny

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

03.11.2013 07:14

ja mam taki termometr (nagroda z jakiegoś konkursu), użyłam go może 2 razy i to tylko przy wędzeniu. tak leży od 2-3 lat bezużyteczny

Motorek

Zadanych pytań: 1446

03.11.2013 07:23

mnie się wydaje, że szkoda pieniążków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak