Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bog.sa

Zadanych pytań: 7

02.11.2013 22:00

jak sądzicie, warto zainwestować w termometr do pieczenia mięsa?

Odpowiedzi (30)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

03.11.2013 09:20

Nie używam takiego termometru

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.11.2013 09:24

nie korzystałam dotąd

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.11.2013 09:32

nie mam takiego termometru

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

03.11.2013 10:52

nie mam takiego

Beata73

Zadanych pytań: 1093

03.11.2013 11:12

nie mam go,więc nie mam opinii o nim

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.11.2013 12:27

też nie mam i sama się zastanawiam czy warto kupić,

pacpaw

Zadanych pytań: 266

03.11.2013 12:44

używam bardziej o metody sous-vide i pilnowania temperatury wody niż pieczenia. Ale faktem też jest, że za często dużych kawałków mięsa nie piekę. A mniejsze oceniam na oko.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

03.11.2013 14:58

ja nie mam bo nie jest mi potrzebny

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

16.09.2014 17:08

nie potrzebuję więc nie kupuję

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

16.09.2014 17:10

nie potrzebuję więc nie kupuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak