Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

JasiekGorylek

Zadanych pytań: 2

26.08.2016 16:01

Jak siekać sałatę? Zawsze mi brązowieje. Co robię źle?

Odpowiedzi (48)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

26.08.2016 20:39

Sałaty zawsze tylko rwię palcami na mniejsze kawałki

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

26.08.2016 20:48

Sałaty się nie kroi, tylko rwie rękami.

Klausia

Zadanych pytań: 251

26.08.2016 21:20

Mnie nigdy się tak nie robi. Rwij palcami.

halina17

Zadanych pytań: 271

26.08.2016 22:05

Sałaty nie kroję nożem.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

26.08.2016 22:38

ja nie kroję a rwę sałatę palcami

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

26.08.2016 22:57

Zawsze rwie rekami

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

26.08.2016 23:54

sałaty się nie sieka,rwie się palcami na kawałki

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

27.08.2016 06:40

Nigdy nie kroję sałaty, rwę ją palcami na kawałeczki. Może to wina noża.

JellyFruits

Zadanych pytań: 0

27.08.2016 08:23

Aleksandra/Olcia dobrze napisała o nożu ceramicznym. Coraz więcej z nas już takich noży używa ale jestem pewien że pokrojenie nawet delikatnej sałaty nożem ze stali (nierdzewki albo lepszej chirurgicznej) nie spowoduje jej ciemnego koloru. Poza tym sałata lodowa ciemniej nawet prze złamaniu lub zgnieceniu liścia a może ona tak po prostu ma bo jest delikatna?

JellyFruits

Zadanych pytań: 0

27.08.2016 08:23

i po + na początek dnia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak