Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

JasiekGorylek

Zadanych pytań: 2

26.08.2016 16:01

Jak siekać sałatę? Zawsze mi brązowieje. Co robię źle?

Odpowiedzi (48)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

31.08.2016 08:43

moze sałata była nie pierwszej swieżości

Ania321

Zadanych pytań: 179

31.08.2016 10:04

Sałatę rwę zazwyczaj palcami :)

kd045

Zadanych pytań: 7

31.08.2016 12:54

ja również rozrywam sałatę. Być może sałata już jest nieświeża

anka1988

Zadanych pytań: 25

01.09.2016 21:27

sałaty się nie sieka, obrywa się palcami

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

02.09.2016 21:35

sałatę obrywam na małe kawałki

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.09.2016 12:49

Sałatę nie kroję nożem tylko rwię palcami ;)

Beatris

Zadanych pytań: 43

21.10.2016 16:26

Ja również rwę sałatę palcami...

Habibi

Zadanych pytań: 690

30.12.2016 09:19

Czy wg was sałata masłowa różni się od innych gatunków tak znacznie, że np lodową można kroić a masowej już nie?! To teoria dawno obalona! Uszkodziły sałacie blaszane rdzewiejące noże! Odkąd są nierdzewne nie ma prawa nic się z nią dziać. Jakoś nikomu nie czernieje pomidor czy kapusta! Wszyscy powielają mity jak ten o wysokiej zawartości żelaza w szpinaku ;)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak