Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

31.10.2013 13:24

Jak sprawdzacie czy tłuszcz na patelni jest już dostatecznie rozgrzany? Ja dotykam mokrą wykałaczką, jak pryska można zacząć smażenie :)

Odpowiedzi (24)

Malinka

Zadanych pytań: 302

31.10.2013 15:16

Ja również testuje tłuszcz zimną wodą, jeśli zacznie pryskać, to znaczy, że można smażyć.

Seba

Zadanych pytań: 1313

31.10.2013 15:35

ja zawsze na wyczucie robię

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

31.10.2013 15:52

nigdy nie dolewam wody do oliwy !!!!!!!!!! zawsze na wyczucie :)

iwi

Zadanych pytań: 115

31.10.2013 15:54

Zdaję się całkowicie na wyczucie,raczej nie zawodzi,choć wiadomo wyjątki od reguły się zdarzają;)

Ania321

Zadanych pytań: 179

31.10.2013 15:59

ja też zawsze smażę na wyczucie i niczym nie sprawdzam

babeczka007

Zadanych pytań: 115

31.10.2013 16:06

ja widzę mniej więcej na wyczucie :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

31.10.2013 16:45

czuję zapach tłuszczu w kuchni lub po 3 minutach smażę .

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

31.10.2013 16:55

Ja na oko wyczuwam.

cookarka

Zadanych pytań: 0

31.10.2013 18:02

intuicyjnie sprawdzam

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

31.10.2013 19:16

Ja mam na środku patelni takie kółko, które robi się czerwone gdy tłuszcz jest odpowiednio gorący:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak