Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

21.07.2014 23:25

Jak zrobić frużelinę i jak ją przechowywać?

Odpowiedzi (16)

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

22.07.2014 13:52

Dziękuje za odpowiedzi. Skorzystam z waszych porad.

anemon

Zadanych pytań: 163

22.07.2014 14:43

Ja nie dodaję żelatyny, robię tylko z mąką ziemniaczaną. Przechowywać trzeba w lodówce, nawet te pasteryzowane słoiki.

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

22.07.2014 15:59

robię tak samo jak Margo1 tyle że nie wolno zagotowac żelatyny ponieważ traci swoje właściwości

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

22.07.2014 19:09

no, czytając niektórych wypowiedzi wreszcie wiem jak ją zrobić Dziękuje

Klausia

Zadanych pytań: 251

22.07.2014 19:18

U mnie w księdze jest przepis na frużelinę wiśniową, przechowywać można w lodówce bądź zawekować :D

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

25.07.2014 08:16

nigdy jeszcze nie robiłam,skorzystam z tych rad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak