Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

cris04

Zadanych pytań: 50

26.11.2014 15:24

Jaka może być przyczyna "dziurawego makowca", dlaczego mak odstaje od ciasta i tworzą się puste miejsca?

Odpowiedzi (24)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

27.11.2014 05:49

do maku daję zaczyń drożdżowy lub suche drożdże...

cris04

Zadanych pytań: 50

27.11.2014 15:04

Dziękuję za podpowiedzi i rady. Spróbuję w tym roku upiec makowiec korzystając z cennych porad!

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

29.11.2014 10:05

taj jak benka radzi posmaruj ciasto białkiem

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

31.12.2014 12:37

ja dodaje ubite białka i masa makowa rosnie podczas pieczenia lekko i nie odstaje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak