Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara11

Zadanych pytań: 4

08.03.2014 21:01

Jaką patelnie polecacie do smażenia mięsa?

Odpowiedzi (40)

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.03.2014 22:06

mam teflonową z grubym dnem jest super

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

08.03.2014 22:16

Mam patelnię teflonową z grubym dnem.

Koper

Zadanych pytań: 146

08.03.2014 22:27

Ja smażę na teflonowej

norweska20

Zadanych pytań: 400

08.03.2014 22:28

polecam teflonową patelnię

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

08.03.2014 22:44

Używam teflonoweej patelni

magda1976

Zadanych pytań: 1

08.03.2014 22:46

teflonowa z grubym dnem oczywiście

Janina

Zadanych pytań: 159

08.03.2014 23:18

Mam patelnie ceramiczne i są super;)

kate.500

Zadanych pytań: 1516

08.03.2014 23:27

ceramiczna i jest super

Róża1

Zadanych pytań: 7

08.03.2014 23:41

piekę mięso na teflonowej ,a mam tylko małą ceramiczną:-)

jasiek

Zadanych pytań: 1346

09.03.2014 00:30

głęboką ceramiczną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak