Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara11

Zadanych pytań: 4

08.03.2014 21:01

Jaką patelnie polecacie do smażenia mięsa?

Odpowiedzi (40)

blankkaa

Zadanych pytań: 4

09.03.2014 01:01

Zdecydowanie teflonową z grubym dnem. Do patelni ceramicznej, chociaż posiadam, jakoś nie mogę się przekonać.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

09.03.2014 04:29

polecam patelnię teflonową - mam taką i sprawdza się super

Seba

Zadanych pytań: 1313

09.03.2014 08:42

ja mam teflonową

pestka

Zadanych pytań: 424

09.03.2014 08:45

ja smażę na teflonowej i jestem zadowolona

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.03.2014 09:08

ja mam od zawsze teflonową i ją sobie chwalę

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.03.2014 09:12

ja mam teflonową

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.03.2014 10:21

aluminiowa ciężka bergoffa

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

09.03.2014 10:38

ze stali nierdzewnej najlepiej się u mnie sprawdza

gosiag

Zadanych pytań: 0

09.03.2014 11:19

mam teflonową i jestem zadowolona

Suonatar

Zadanych pytań: 16

09.03.2014 11:37

teflonową do grillowania :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak