Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Michał2

Zadanych pytań: 32

25.10.2013 21:18

Jaką polecacie dobrą rybe bez ości lub małej ilości ości??

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.10.2013 12:21

bez ości to filety z dorsza, łososia, mintaj

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

25.10.2013 21:22

Ja bardzo lubię filet z miruny lub dorsza

berys18

Zadanych pytań: 1434

25.10.2013 21:57

jeśli nie chodzi Ci o filety, to z pstrąga łatwo wyciąga się ości

Odpowiedzi (31)

2milutka

Zadanych pytań: 134

25.10.2013 21:24

moze dorsza?

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

25.10.2013 21:24

Najlepsze są filety, one nie mają ości, a z ryb całych polecam pstrąga albo łososia :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

25.10.2013 21:24

sola, miruna, karmazyn

Jusiaa

Zadanych pytań: 2

25.10.2013 21:27

Tilapia dla mnie najsmaczniejszy filet :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.10.2013 21:29

bardzo lubimy filet z morszczuka

brioszka

Zadanych pytań: 26

25.10.2013 21:29

dorsz i łosoś :)

babeczka007

Zadanych pytań: 115

25.10.2013 21:37

Mintaj... tylko że jadłam mrożone filety")

ao_12

Zadanych pytań: 38

25.10.2013 21:55

ja proponowałabym dorsza

iwi

Zadanych pytań: 115

25.10.2013 22:04

Zdecydowanie sola

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

25.10.2013 22:14

Polecam sandacza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak