Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Michał2

Zadanych pytań: 32

25.10.2013 21:18

Jaką polecacie dobrą rybe bez ości lub małej ilości ości??

Odpowiedzi (31)

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

25.10.2013 22:16

my lubimy filety z dorsza

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

25.10.2013 22:18

Dobra ryba bez ości, lub z małą ilością, to : dorsz, miruna, sola, sandacz, pstrąg, mintaj, łosoś, tilapia.

Anita7

Zadanych pytań: 0

25.10.2013 22:18

Bez ości to jest rekin na przykład ;-)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

25.10.2013 22:36

Osobiście lubię pstrąga. Może i są w nim ości, ale bardzo dobrze odchodzą od mięska:)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

25.10.2013 22:37

Miruna, szczupak

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

25.10.2013 22:54

flądra jeśli jest świeżo złowiona

Gracer

Zadanych pytań: 124

25.10.2013 22:59

flądra jest super

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

25.10.2013 23:21

dorsz łosoś i flądra

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

25.10.2013 23:56

dla mnie najlepszy dorsz

msmariusz

Zadanych pytań: 363

26.10.2013 00:41

miruna i dorsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak