Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

04.03.2014 18:49

Jaka polewa najlepsza do ciasta marchewkowego? Czekoladowa czy może lukier?

Odpowiedzi (36)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

04.03.2014 19:02

dla mnie czekoladowa

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

04.03.2014 19:15

Tradycyjne robi się z polewą z mascarpone: 200g serka mascarpone, szklanka cukru pudru,2 łyżeczki aromatu waniliowego. Pyszny.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

04.03.2014 19:31

Ja robię z lukrem :)

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

04.03.2014 19:33

ja wolę lukier, a na nim skórka pomarańczowa kandyzowana

eMMe

Zadanych pytań: 177

04.03.2014 19:42

Moim zdaniem najlepszy jest lukier:)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

04.03.2014 19:47

polewa sprawia ,że ciasto tak szybko nie wysycha

monikaT83

Zadanych pytań: 11

04.03.2014 19:53

ja myślę,że lukier by bardziej pasował, ale pewna nie jestem bo jeszcze ciasta marchewkowego nie "dorobiła" się w swojej kuchni:)

Lis

Zadanych pytań: 56

04.03.2014 19:56

Mi jakoś tak się z lukrem bardziej kojarzy:)

dorrota

Zadanych pytań: 10

04.03.2014 20:00

lukier bedzie lepszy:)

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

04.03.2014 20:01

polewy nie daję do ciasta marchewkowego tylko krem z mascarpone i to jest najlepsze połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak