Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gregor#

Zadanych pytań: 3

12.02.2016 16:45

jaką rybę najlepiej przyrządzić jako zimna przystawka np.na szwedzki stół

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

13.02.2016 09:29

Proponuję opiekaną rybę w zalewie octowej

Janina

Zadanych pytań: 159

12.02.2016 22:01

Jak dla mnie to pstrąg w galarecie;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.02.2016 11:23

na pewno jakieś sałatki ;) moze koreczki

Odpowiedzi (36)

Renata9

Zadanych pytań: 329

12.02.2016 17:11

Np. sałatka z łososiem, albo z tuńczykiem.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

12.02.2016 17:20

Na szwedzki stół, na wiejski stół faszerowanego szczupaka proponuję wraz z upieczoną głową, pięknie ozdobionego...i masz efekt wizualny i smakowy.

pestka

Zadanych pytań: 424

12.02.2016 17:55

proponuję galaretkę z rybą np. z okoniem lub sandaczem zrobioną w małych pojemniczkach ( np. po serkach lub jogurtach)

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.02.2016 17:57

na stół szwedzki na pewno roladki z wędzonego łososia albo ryba w galarecie

norweska20

Zadanych pytań: 400

12.02.2016 18:24

postawiłabym na łososia

Ela427

Zadanych pytań: 12

12.02.2016 18:26

proponuję śledzika, łososia wędzonego, pstrąga w galarecie :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

12.02.2016 18:27

śledzik, łosoś i tuńczyk w sałatce

Habibi

Zadanych pytań: 690

12.02.2016 18:31

idealny będzie gravlax z łososia zamarynowanego w soli i dużej ilości kopru

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

12.02.2016 19:16

śledzie zawsze się sprawdzają, albo rolada szpinakowa z łososiem, albo krakersy z serkiem i łososiem

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

12.02.2016 20:45

Ryba jako zimna przystawka na szwedzki stół-śledzie, rolada szpinakowa z wędzonym łososiem, krakersy z serkiem i łososiem, łosoś i tuńczyk w sałatce, pstrąg, okoń, sandacz w galarecie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak