Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gregor#

Zadanych pytań: 3

12.02.2016 16:45

jaką rybę najlepiej przyrządzić jako zimna przystawka np.na szwedzki stół

Odpowiedzi (36)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.02.2016 21:10

Może sałatki śledziowe lub ryby w galarecie.

ada.la

Zadanych pytań: 39

12.02.2016 21:14

proponuję pstrąga w galarecie

Róża1

Zadanych pytań: 7

13.02.2016 09:23

ryba w galarecie , z łososia różne roladki , sałatkę z tuńczyka , sałatka śledziowa.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.02.2016 09:41

łososia albo pstrąga

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.02.2016 10:10

łosoś to najlepsza ryba na zimno i ładnie wygląda

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

13.02.2016 13:28

Można podać koreczki śledziowe, galaretkę rybną, jajka nadziewane pastą serową z wędzonym łososiem

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

13.02.2016 13:35

moim zdaniem łosoś zawsze się sprawdzi w różnych postaciach

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

13.02.2016 16:06

Sałatka śledziowa będzie dobra

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

13.02.2016 17:37

Łosoś idealny

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

13.02.2016 18:18

łosoś wędzony to sprawdzona i pyszna przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak