Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dagmara020

Zadanych pytań: 338

13.11.2013 09:43

jaka wodę dodajecie do ciasta na pierogi zimna ciepła czy bardzo ciepła? ja zawsze dodaje bardzo ciepła ale może źle robię choć nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy żeby mi pirogi nie wyszły albo coś poszło nie po mojej myśli:)

Odpowiedzi (34)

margaret

Zadanych pytań: 4

13.11.2013 10:35

ja dodaję gorącą i wychodzi świetnie:)

malina

Zadanych pytań: 4

13.11.2013 10:52

zawsze wodę letnią

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.11.2013 11:00

ja dodaję ciepłą wodę

Magda60

Zadanych pytań: 1158

13.11.2013 11:01

ja zawsze ciepla wode

Barbara777

Zadanych pytań: 38

13.11.2013 11:08

Ja dodaję letnią i też zawsze są pyszne:)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

13.11.2013 11:10

bardzo ciepłą tak bym mogła swobodnie wyrabiać ciasto

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

13.11.2013 11:14

Ja dodaję ciepłą wodę

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

13.11.2013 11:18

dodaję bardzo ciepłą wodę

everay

Zadanych pytań: 1

13.11.2013 11:43

mnie mama nauczyła aby dawać ciepłą, i tak robię:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.11.2013 11:58

ja daję zawsze ciepłą i pierogi mi wychodzą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak