Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dagmara020

Zadanych pytań: 338

13.11.2013 09:43

jaka wodę dodajecie do ciasta na pierogi zimna ciepła czy bardzo ciepła? ja zawsze dodaje bardzo ciepła ale może źle robię choć nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy żeby mi pirogi nie wyszły albo coś poszło nie po mojej myśli:)

Odpowiedzi (34)

halina17

Zadanych pytań: 271

13.11.2013 12:15

Dodaję zawsze gorącą wodę do ciasta na pierogi.

Marta1986

Zadanych pytań: 859

13.11.2013 15:01

dodaję ciepłą

Milka100

Zadanych pytań: 76

13.11.2013 15:04

zaparzam gorącą

gibli

Zadanych pytań: 20

13.11.2013 18:22

zawsze gorącą:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak