Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.08.2013 18:06

jaki dżem dodajecie do rogalików drożdżowych?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

20.08.2013 18:13

rogaliki robię z powidłami lub z czekoladą

berys18

Zadanych pytań: 1434

20.08.2013 18:13

daje truskawkowy

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.08.2013 18:07

ja najczęściej dodaję dżem truskawkowy ale ostatnio dodałam z czarnej porzeczki i bardzo mi smakowały

Odpowiedzi (26)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

20.08.2013 18:08

Standard - dżem truskawkowy.

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.08.2013 18:09

nie dodaję dzemu bo wycieka wolę marmoladę ale dzisiaj zrobiłam z cząstką jabłka w cynamonie wyszły super

misia53

Zadanych pytań: 339

20.08.2013 18:09

mam swoje dzemy więc albo z jablek albo śiwkowa konfitura lub z wisień

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

20.08.2013 18:10

Ja daję truskawkowy, bo u mnie domownicy tylko ten lubią :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.08.2013 18:11

gosia56 zawadzka zachęciłaś mnie do tego, aby spróbować zrobić następnym razem z cząstką jabłka i cynamonem, musi być fajne w smaku

Renata9

Zadanych pytań: 329

20.08.2013 18:11

ja ostatnio piekłam je z powidłami śliwkowymi z rumem

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.08.2013 18:14

Olkaa;) sama robiłam pierszy raz naprawdę są super ale cząstka jabłka nie za cieńka tak na 8 częsci pokroić jabłko

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.08.2013 18:15

Ja dodaję wiśniowy lub z czarnej porzeczki

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.08.2013 18:22

gosia56 zawadzka czy dałaś jakąś konkretną odmianę jabłek?

Agata3

Zadanych pytań: 13

20.08.2013 18:23

Ja daję truskawkowy albo wiśniowy, jednak częściej korzystam z marmolady ponieważ jest gęściejsza i podczas pieczenia nie wylewa się tak :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak