Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.08.2013 18:06

jaki dżem dodajecie do rogalików drożdżowych?

Odpowiedzi (26)

marcia7

Zadanych pytań: 166

20.08.2013 18:28

zazwyczaj własne powidło śliwkowe

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.08.2013 18:30

olkaa ;)odmiany to ja niestety nie wiem poprostu kupiłam w sklepie takie polskie jabłka .

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

20.08.2013 18:35

dżem figowy

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.08.2013 18:39

taki jaki mam, z czarnej porzeczki, albo czerwonej, robię też z powidłami :-)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

20.08.2013 18:49

najczęściej truskawkowy albo wiśniowy

pestka

Zadanych pytań: 424

20.08.2013 18:52

ponieważ mam własne śliwki, daję powidła śliwkowe , lub kupuję twardą marmoladę

alaaa

Zadanych pytań: 201

20.08.2013 19:03

najczęściej dodaję powidła śliwkowe, dżem jest bardzo wodnisty i w czasie pieczenia ciasto może podejść sokiem

sanielcia

Zadanych pytań: 34

20.08.2013 19:13

Marmoladę wieloowocową

Suonatar

Zadanych pytań: 16

20.08.2013 19:13

Najczęściej dodaje dżem truskawkowy, ale bardzo mi smakuje również z powidłami jabłkowymi:)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

20.08.2013 19:17

Dżemy dodaje zimą, teraz używam owoców sezonowych, podgrzanych z cukrem w garnku albo surowych.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak