Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

12.09.2014 23:20

Jaki gatunek jabłek polecacie do suszenia? Suszycie z gniazdami nasiennymi czy bez nich?

Odpowiedzi (34)

pestka

Zadanych pytań: 424

13.09.2014 09:47

ja najczęściej suszę szarą renetę

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.09.2014 09:51

słodkie jabłka bez gniazd nasiennych pokrojone w ósemki

monikalangier

Zadanych pytań: 0

13.09.2014 10:21

zależy od preferencji smakowych :) bez gniazd nasiennych

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.09.2014 10:56

najczęściej suszę szarą renetę,suszy się świetnie,wycinam gniazda nasienne

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.09.2014 11:56

różne rodzaje suszę, ale bez gniazd nasiennych

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

13.09.2014 11:58

Suszę bez gniazd nasiennych, najbardziej lubię do suszenia odmiany słodkie, z małą ilością soku typu Kosztele.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.09.2014 12:04

Ja suszę najczęściej takie których mam dużo i bez gniazd nasiennych

Ola1young

Zadanych pytań: 7

13.09.2014 12:06

babcia suszy ,takie jakie ma w ogrodzie

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

13.09.2014 12:12

suszę pokrojone w cienkie plastry bez gniazd nasiennych i nie zwracam uwagi na gatunek

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.09.2014 12:37

Bez gniazd nasiennych bo później przeszkadzają mi przy jedzeniu :) Wybieram odmiany te słodsze.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak