Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

12.09.2014 23:20

Jaki gatunek jabłek polecacie do suszenia? Suszycie z gniazdami nasiennymi czy bez nich?

Odpowiedzi (34)

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

15.09.2014 12:24

nie susze jabłek

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

15.09.2014 12:56

Mam duży sad, więc suszę wiele odmian. Jedne pokrojone w 8, inne w plasterki z gniazdami.

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

15.09.2014 22:37

Najlepsze do suszenia są wszystkie twarde odmiany. Suszę obowiązkowo bez gniazd nasiennych.

Botwinka

Zadanych pytań: 171

16.09.2014 09:16

Ja suszę bez gniazd nasiennych a jeśli chodzi o odmiany to takie które akurat posiadam w domu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak