Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

31.03.2016 10:48

jaki krem do dekoracji tortu/babeczek? poszukuje kremu zeby był sztywny do zrobienia różyczek i innych kwiatów. Na tyle sztywna by sie utrzymała w danym ksztalcie a jednoczesnie elastyczna by możnabyło z niej robic te kształty. :)

Odpowiedzi (18)

Janina

Zadanych pytań: 159

31.03.2016 14:53

Krem ze śmietany i mascarpone albo krem maślany na żółtkach;))

Benita

Zadanych pytań: 1

31.03.2016 17:11

Na bezie szwajcarskiej jest fajny lub maślany

Renata9

Zadanych pytań: 329

31.03.2016 18:37

Możesz wykorzystać gotową masę marcepanową

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

31.03.2016 19:50

Z serkiem marscarpone

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

31.03.2016 22:08

Polecam kremy- ze śmietany 36% i mascarpone, -na bazie budyniu, -z kaszy manny z masłem, -mascarpone i frużeliny,-śmietana z galaretką, -maślany na żółtkach.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

01.04.2016 00:12

Mada cukrowa choc nie wszyscy ją lubią

Ela427

Zadanych pytań: 12

01.04.2016 09:05

chyba masa marcepanowa będzie najlepsza

Katrina.u

Zadanych pytań: 3

01.04.2016 09:19

gotowa masa marcepanowa na dekoracje będzie dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak