Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

23.09.2013 20:31

Jaki macie sposób ,gdy galaretka Wam stężeje, a chcieliście polać nią ciasto, by ja trochę rozpuścić ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.09.2013 20:34

wstawiam naczynie z galaretką do ciepłej wody

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.09.2013 20:33

Robię tak samo jak Janina

Janina

Zadanych pytań: 159

23.09.2013 20:33

Stawiam na moment palnik, delikatnie podgrzewam i mieszam;)

Odpowiedzi (32)

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

23.09.2013 20:32

ja lekko ogrzewam

Renata9

Zadanych pytań: 329

23.09.2013 20:33

można ogrzać nad parą i trochę rozpuścić

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.09.2013 20:33

lekko podgrzewam

Mniam

Zadanych pytań: 87

23.09.2013 20:34

Tak, mieszając delikatnie podgrzewać.

adelajda

Zadanych pytań: 234

23.09.2013 20:34

ja podgrzewam delikatnie na parze :)

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

23.09.2013 20:35

podgrzewam cały czas mieszając

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

23.09.2013 20:38

ja też lekko podgrzewam

alaaa

Zadanych pytań: 201

23.09.2013 20:41

delikatnie podgrzewam ale nie mieszaj mocno bo ją napowietrzysz i będziesz miała bąbelki

halina17

Zadanych pytań: 271

23.09.2013 20:41

Ja też podgrzewam , rozpuści się trochę albo całkiem i pilnuję już żeby nie dopuścić do całkowitego stężenia.

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

23.09.2013 20:44

przez chwile podgrzewam nad palnikiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak