Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

23.09.2013 20:31

Jaki macie sposób ,gdy galaretka Wam stężeje, a chcieliście polać nią ciasto, by ja trochę rozpuścić ?

Odpowiedzi (32)

Róża1

Zadanych pytań: 7

23.09.2013 21:14

też lekko podgrzewam i delikatnie mieszam:-)

Ania321

Zadanych pytań: 179

23.09.2013 21:15

też lekko podgrzewam i pomaga :)

joanna__s

Zadanych pytań: 4

23.09.2013 21:20

Też ją trochę podgrzewam.

Aga123

Zadanych pytań: 40

23.09.2013 21:38

podgrzewam, nie za mocno :-)

Malinka

Zadanych pytań: 302

23.09.2013 21:47

Delikatnie ja podgrzewam ciągle mieszając.

migotka28

Zadanych pytań: 20

23.09.2013 22:08

można wstawić na chwilkę do miski z gorącą wodą lub podgrzać nad palnikiem

sasanka

Zadanych pytań: 22

23.09.2013 22:18

trzeba leciutko podgrzać i z żelu znowu zrobi się płyn :)

Granita

Zadanych pytań: 249

24.09.2013 01:39

ja również minimalnie podgrzewam

jasiek

Zadanych pytań: 1346

24.09.2013 02:13

odrobina sody pomaga

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

24.09.2013 07:30

Ja lekko miskę podstawiam pod parę wodą np. gotującego się czajnika, albo stawiam obok grzejników zimą, po chwili mam płyn.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak