Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

29.11.2015 11:59

Jaki macie sposób na bardzo miękkie pierniczki? robiłam z miodem naturalnym i sztucznym, ale za miękkie nie są.

Odpowiedzi (26)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

30.11.2015 09:36

jeśli pierniki są twarde trzeba je odłożyć w zamkniętej puszce albo woreczku z kawałkiem chleba albo skórka jabłka

magda1976

Zadanych pytań: 1

30.11.2015 11:11

Ja wkładam do pojemnika razem z kawałkami jabłek. Na drugi dzień są miękkie i do tego pięknie pachną

misia123410

Zadanych pytań: 22

30.11.2015 13:06

zwilgna po paru dniach

misia53

Zadanych pytań: 339

30.11.2015 20:47

Wiktoria29 dobrą radę Ci dała , w pojemniku albo woreczku zamknięte zmiękną.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

01.12.2015 17:39

sprawdzony pzepis

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

25.03.2016 22:43

Nie mogą być za długo pieczone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak