Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

26.12.2015 11:52

jaki rodzaj oleju najlepszy jest do smazenia?

Odpowiedzi (58)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

26.12.2015 15:48

Też wybieram rzepakowy i jeszcze kokosowy... kokosowy ma bardzo wysoką tolerancję smażenia.

Benita

Zadanych pytań: 1

26.12.2015 16:58

Oczywiście rzepakowy

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

26.12.2015 17:06

jak smażę to tylko na rzepakowym oleju

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

26.12.2015 17:46

ja smażę na oleju arachidowym

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.12.2015 19:10

Rzepakowy z pierwszego tłoczenia :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

26.12.2015 19:29

zazwyczaj używam oleju rzepakowego

eliza135

Zadanych pytań: 408

26.12.2015 19:36

ja używam olej kujawski rzepakowy

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

26.12.2015 20:14

najlepiej używać rzepakowego

joannaa24

Zadanych pytań: 0

26.12.2015 20:18

Smażę na oleju rzepakowym

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

26.12.2015 20:39

Najczęściej rzepakowy, ale dla dziecka szczególnie albo jak coś bardziej na słodko to na kokosowym :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak