Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Eva17

Zadanych pytań: 1

02.05.2014 14:24

Jaki ser będzie najlepszy do zapiekanki warzywnej zamiast oscypka? Proszę o pomoc

Najlepsze odpowiedzi (3)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

02.05.2014 15:04

gouda, salami lub morski

Gracer

Zadanych pytań: 124

02.05.2014 15:36

Gouda lub mozzarella

Czyki

Zadanych pytań: 72

02.05.2014 15:51

Ser gouda, mozzarella lub edamski :)

Odpowiedzi (35)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.05.2014 14:28

Ja zawsze daję ser Gouda i podlaski z Włoszczowej

pestka

Zadanych pytań: 424

02.05.2014 14:58

Ja lubię do zapiekanek ser gouda lub ementaler.

Lidzia

Zadanych pytań: 21

02.05.2014 15:05

Mozzarella jest super.

Ola1young

Zadanych pytań: 7

02.05.2014 15:35

Proponuję gouda ,używamy również też ser topiony w plasterkach

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.05.2014 15:55

Ser gouda lub mozzarella

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

02.05.2014 17:16

ja też do zapiekanek dodaje mozzarellę

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.05.2014 17:25

ja dodaję lazur, gouda, mozzarellę

as28

Zadanych pytań: 294

02.05.2014 17:26

ja używam gouda

Klausia

Zadanych pytań: 251

02.05.2014 17:41

Gouda, Edam, Mozzarella :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

02.05.2014 17:43

ja daje ser gouda lub złoty mazur

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak