Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Eva17

Zadanych pytań: 1

02.05.2014 14:24

Jaki ser będzie najlepszy do zapiekanki warzywnej zamiast oscypka? Proszę o pomoc

Odpowiedzi (35)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

02.05.2014 17:43

ja bym dał goudę

Megg

Zadanych pytań: 69

02.05.2014 18:20

ja dodaję gouda, salami lub ser morski

ben-ka

Zadanych pytań: 459

02.05.2014 20:24

Różne sery używam do zapiekanek warzywnych czasami jest to ser twardy jak gouda starty na tarce,innym razem kładę plasterki sera topionego czy koziego,również w plasterkach.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.05.2014 20:30

Np. ser : gouda, podlaski, morski, edamski, ementaler, mozzarella, topiony, kozi, wędzony, salami.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

02.05.2014 20:30

Mozzarella wymieszana z parmezanem, grana padano lub pecorino - idealne połączenie do warzyw.

kuklik

Zadanych pytań: 604

02.05.2014 20:44

ja używam różnych resztek lub jagny

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

02.05.2014 21:16

ja używam gouda jednak czasem dodaję też ser pleśniowy niebieski najczęściej

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

02.05.2014 22:22

ja najczęściej używam sera gouda

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

02.05.2014 22:23

najczęściej posypuje startym parmezanem

Seba

Zadanych pytań: 1313

02.05.2014 22:29

może ser morski będzie dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak