Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.12.2013 13:42

jaki ser polecacie do zupy cebulowej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.12.2013 13:46

ja dodaję topiony serek śmietankowy

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.12.2013 13:49

Ja dodaję też topiony śmietankowy

Janina

Zadanych pytań: 159

15.12.2013 14:23

Najlepszy śmietankowy;)

Odpowiedzi (32)

norweska20

Zadanych pytań: 400

15.12.2013 13:45

ja dodaje jaki akurat mam najczęściej goudę

Romanowka

Zadanych pytań: 28

15.12.2013 13:49

do gatunku nie przykładam wagi, żółty ser jaki jest akurat w lodówce

adelajda

Zadanych pytań: 234

15.12.2013 13:53

dodaję taki jak jest w lodówce

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.12.2013 13:54

zawsze używam topionego kremowego

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.12.2013 13:54

ja dodaję topiony, ale wiem, że niektórzy dodają starty ser

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

15.12.2013 13:57

Daje starty, taki jaki mam akurat w lodówce :)

2milutka

Zadanych pytań: 134

15.12.2013 14:04

topiony śmietankowy.

kasiaw

Zadanych pytań: 470

15.12.2013 14:09

serek śmietankowy oczywiście najlepiej Hochland

Niki22

Zadanych pytań: 46

15.12.2013 14:18

serek topiony :)

iwi

Zadanych pytań: 115

15.12.2013 14:29

Podobnie jak wiekszość polecam serek topiony

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak