Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.12.2013 13:42

jaki ser polecacie do zupy cebulowej?

Odpowiedzi (32)

teresa18

Zadanych pytań: 502

15.12.2013 14:30

w zupie cebulowej ser wykorzystuję do grzanek i nie zwracam szczególnej uwagi na jego rodzaj

Klausia

Zadanych pytań: 251

15.12.2013 14:38

gouda bądź topiony jak dla mnie :)

pestka

Zadanych pytań: 424

15.12.2013 14:41

ja daję często ser topiony kremowy

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

15.12.2013 14:44

topiony śmietankowy

Motorek

Zadanych pytań: 1446

15.12.2013 14:47

ja lubię z dodatkiem goudy

Malinka

Zadanych pytań: 302

15.12.2013 15:12

Ja robię z cebuli krem i wtedy zagęszczam serkiem topionym, a często podaję ją z grzankami z żółtym serem i wtedy najczęściej jest to gouda.

Pyszota

Zadanych pytań: 85

15.12.2013 15:16

ja dodaję serek topiony, śmietankowy lub ze szczypiorkiem

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

15.12.2013 15:48

serek topiony wydaje mi sie najlepszy

krystyna330

Zadanych pytań: 228

15.12.2013 16:07

ja polecam goude

jasiek

Zadanych pytań: 1346

15.12.2013 16:16

królewski lub dziurawiec

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak