Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata22

Zadanych pytań: 672

12.07.2013 15:52

jaki twaróg dodajecie do sernika - tradycyjny wymagający zmielenia czy gotowy już w kubełku?

Odpowiedzi (32)

Agata3

Zadanych pytań: 13

12.07.2013 16:21

Kiedyś kupowałam już gotowy, ale teraz kupuję w kostce i mielę, sernik jest o wiele lepszy ;)

Konczi

Zadanych pytań: 632

12.07.2013 16:23

zależy jaki kupię raz z kubełka raz zmielony tradycyjnie

okrysia

Zadanych pytań: 79

12.07.2013 16:29

kupuję w kostce śmietanowy ok.0.80 dkg ma taka kostka i nie trzeba go mielić, mikser na wysokich obrotach bardzo ładnie rozmiksuje

eMMe

Zadanych pytań: 177

12.07.2013 16:31

Ja zawsze do sernika używam zwykłego sera, sama go mieszam

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.07.2013 16:33

teraz zawsze gotowy w wiaderku

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.07.2013 16:35

ja tak jak Gosia56 , gotowy zmielony:-)

Gracer

Zadanych pytań: 124

12.07.2013 16:38

zawsze gotowy w wiaderku

ana00

Zadanych pytań: 231

12.07.2013 16:40

kupuję gotowy

Wacław

Zadanych pytań: 1269

12.07.2013 16:40

przeważnie tradycyjny do mielenia ,

Katarina

Zadanych pytań: 21

12.07.2013 16:43

Mi bardziej odpowiada od razu zmielony

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak