Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata22

Zadanych pytań: 672

12.07.2013 15:52

jaki twaróg dodajecie do sernika - tradycyjny wymagający zmielenia czy gotowy już w kubełku?

Odpowiedzi (32)

Mniam

Zadanych pytań: 87

12.07.2013 16:45

Kupuję gotowy w wiaderku. Na tym sernik zawsze wychodzi i jest dobrze zmielony. Nigdy tak dobrze nie zmieliłam jak ten w wiaderku. Dzięki temu w serniku nie ma grudek.

caralajna

Zadanych pytań: 435

12.07.2013 16:45

ja z każdego białego sera zrobię pyszny sernik ;)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

12.07.2013 17:00

gotowy już zmielony

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

12.07.2013 17:05

gotowy zmielony taki w wiaderku lub kubeczku

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.07.2013 17:29

twaróg mielę sama

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

12.07.2013 17:48

ja zawsze kupuję zwykły i mielę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

12.07.2013 18:08

kupuję w wiaderku już zmielony chyba że jest promocja zwykłego nie mielonego to kupuję do zmielenia :)

Anna133

Zadanych pytań: 143

12.07.2013 18:21

Ja mam mleczarnię prawie pod domem , więc kupuję w kostkach na wagę ;) taki jest najlepszy

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

12.07.2013 19:03

Ja do sernika używam tylko i wyłącznie sera w kostkach, który sama mielę. NIe uznaje żadnych gotowych w wiadereczkach. Chociaż jadłam też sernik z takiego właśnie twarogu i też smakował nieźle.

kasiulka

Zadanych pytań: 4

12.07.2013 20:31

tradycyjny, sama mielę ser i doprawiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak