Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania321

Zadanych pytań: 179

27.09.2013 19:04

Jakich bakalii używacie najwięcej w swojej kuchni?

Odpowiedzi (36)

Renata9

Zadanych pytań: 329

27.09.2013 19:30

rodzynki, migdały, morele, śliwki suszone, żurawina suszona

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

27.09.2013 19:40

To zależy o robię, ale najwięcej wykorzystuję rodzynek i orzechów wszelakich.

Mira85

Zadanych pytań: 90

27.09.2013 19:42

rodzynki i orzechy

Lukasz

Zadanych pytań: 0

27.09.2013 19:42

orzechy włoskie laskowe i migdały

Magula

Zadanych pytań: 556

27.09.2013 19:43

orzechów i migdałów

Halina14

Zadanych pytań: 79

27.09.2013 19:48

orzechy włoskie ,rodzynki migdały

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

27.09.2013 20:08

żurawiny (to też bakalie ;p ?), migdały, orzechy laskowe

Danka

Zadanych pytań: 2

27.09.2013 20:20

rodzynki i żurawina wygrywają ranking bakalii

Papryczka

Zadanych pytań: 608

27.09.2013 20:22

rodzynki i orzechy różnego rodzaju

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

27.09.2013 20:22

rodzynek, orzechów i migdałków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak