Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania321

Zadanych pytań: 179

27.09.2013 19:04

Jakich bakalii używacie najwięcej w swojej kuchni?

Odpowiedzi (36)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

27.09.2013 20:29

rodzynki i orzechy włoskie

Dorota37

Zadanych pytań: 468

27.09.2013 20:34

migdały, rodzynki, suszone morele

teresa18

Zadanych pytań: 502

27.09.2013 20:39

rodzynki na pierwszym miejscu a potem długo nic i cala reszta

Róża1

Zadanych pytań: 7

27.09.2013 20:59

orzechy, migdały, rodzynki i wiórki kokosowe:-)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.09.2013 21:05

rodzynki,migdały,kokos,jeśli są to bakalie to śliwka suszona

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

27.09.2013 21:09

rodzynki, wiórki kokosowe, orzechy włoskie

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

27.09.2013 21:19

najczęściej używam rodzynek i orzechów

everay

Zadanych pytań: 1

27.09.2013 21:29

rodzynki i rodzynki:)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.09.2013 21:37

rodzynki, migdały w płatkach, kokos, orzechy włoskie/laskowe, mak, śliwka suszona, morela suszona.

rafał5

Zadanych pytań: 5

27.09.2013 21:45

orzechy, rodzynki, czasem migdały.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak