Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.08.2013 09:56

Jakich drozdzy czesciej uzywacie do pieczenia, swiezych czy tez suszonych ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Magula

Zadanych pytań: 556

01.08.2013 09:58

cześciej wybieram świeże

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.08.2013 10:07

Wolę zawsze świeże :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

01.08.2013 10:13

Tez miałam dylemat czy używać świeżych, czy instant. Wybrałam świeże, a instant leżą "awaryjnie"

Odpowiedzi (31)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

01.08.2013 09:57

zawsze używam świeżych

Beatris

Zadanych pytań: 43

01.08.2013 09:57

Najczęściej świeżych, chociaż suszone też czasami używam.

berys18

Zadanych pytań: 1434

01.08.2013 09:57

zawsze używam świeżych

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.08.2013 09:58

ja przewaznie korzystam ze swiezych drozdzy jak cos pieke

krystyna330

Zadanych pytań: 228

01.08.2013 09:58

tylko świeże, a do wypieku chleba kupuje specjalne drożdże piekarncze w pobliskiej piekarni

Ola1984

Zadanych pytań: 295

01.08.2013 09:59

Częściej używam świeżych, choć do chlebów z wypiekacza używam suszonych.

halina17

Zadanych pytań: 271

01.08.2013 09:59

Używam świeże drożdże.

gosia1988

Zadanych pytań: 526

01.08.2013 10:00

zawsze świeżych

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

01.08.2013 10:03

świeżych, suszonych nie kupuję

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.08.2013 10:07

ja używam świeżych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak