Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.08.2013 09:56

Jakich drozdzy czesciej uzywacie do pieczenia, swiezych czy tez suszonych ?

Odpowiedzi (31)

pestka

Zadanych pytań: 424

01.08.2013 10:55

ja najczęściej używam świeżych

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.08.2013 10:56

zawsze świeże

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

01.08.2013 10:58

Zwykle świeże.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.08.2013 11:16

uzywam swiezych gdy do przepisu potrzebuje np 50 czy 100g drozdzy. suche mam zawsze w zapasie. wiec gdy nagle najdzie mnie ochota na cos drozdzowego to ratuje sie nimi :)

Beata23

Zadanych pytań: 335

01.08.2013 11:33

zawsze świeżych

ben-ka

Zadanych pytań: 459

01.08.2013 11:48

tylko świeżych,z suszonymi nic mi nie wychodzi,więc juz ich nie kupuję nawet.

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.08.2013 12:02

tylko świeżych

migotka28

Zadanych pytań: 20

01.08.2013 12:07

używam najczęściej świezych,suszone sporadycznie

misia53

Zadanych pytań: 339

01.08.2013 12:53

nie umiem piec z suszonych więc zawsze piekę ze świeżych

wedith1

Zadanych pytań: 26

01.08.2013 14:04

koniecznie świeże, cały sens ciasta drożdżowego polega na zrobieniu rozczynu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak