Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

28.11.2013 07:50

Jakie bakalie dodajecie do makowca?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

28.11.2013 08:01

rodzynki, orzechy albo migdały

Janina

Zadanych pytań: 159

28.11.2013 08:04

Dodaję orzechy i rodzynki;)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

28.11.2013 09:51

chyba takie jak wszyscy,rodzynki,migdały ,orzechy czasami figi pokrojone na drobno:)

Odpowiedzi (29)

Mati13

Zadanych pytań: 1524

28.11.2013 07:51

u mnie jedynie bardzo dużo siekanych orzechów włoskich i nieco rodzynek

kate.500

Zadanych pytań: 1516

28.11.2013 07:56

tylko orzechy wloskie

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

28.11.2013 08:03

orzechy i rodzynki

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

28.11.2013 08:03

u mnie orzechy włoskie, rodzynki, kandyzowana skórka pomarańczy i nico siekanych migdałów :)

Stenka

Zadanych pytań: 467

28.11.2013 08:04

orzechy włoskie i migdały

Milka100

Zadanych pytań: 76

28.11.2013 08:04

orzech, migdały i trochę rodzynek

berys18

Zadanych pytań: 1434

28.11.2013 08:07

rodzynki i orzechy są obowiązkowe

malina

Zadanych pytań: 4

28.11.2013 08:10

głównie orzechy, rodzynki i ja dodaję skórkę pomarańczową

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

28.11.2013 08:11

orzechy i rodzynki

Milena100

Zadanych pytań: 3

28.11.2013 08:18

migdały i orzechy włoskie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak