Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

28.11.2013 07:50

Jakie bakalie dodajecie do makowca?

Odpowiedzi (29)

kriko

Zadanych pytań: 27

28.11.2013 08:18

orzechy i rodzynki,migdały

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

28.11.2013 08:20

orzechy laskowe, skórki kandyzowane, suszone morele,śliwki,rodzynki

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

28.11.2013 08:31

orzechy włoskie i migdały skórki kandyzowane, suszone morele,śliwki,rodzynki

Malinka

Zadanych pytań: 302

28.11.2013 08:48

Ja jak większość dodaję rodzynki, orzechy włoskie i migdały.

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

28.11.2013 09:14

rodzynki,orzechy i skórkę z pomarańczy

dodi

Zadanych pytań: 256

28.11.2013 09:27

rodzynki, orzechy, sliwki suszone, skórkę kandyzowaną

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.11.2013 09:56

rodzynki i orzechy

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

28.11.2013 09:57

ja dodaję rodzynki i orzechy

ben-ka

Zadanych pytań: 459

28.11.2013 09:58

W zależności czym dysponuję ale najczęściej rodzynki,orzechy i skórka kandyzowana.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

28.11.2013 10:47

rodzynki,orzechy ,migdały,skórka z pomaraćczy kandyzowana

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak