Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

29.07.2013 16:00

Jakie dania przyrządzacie z patisonów?

Odpowiedzi (27)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

29.07.2013 16:43

najczęściej nadziewane

migotka28

Zadanych pytań: 20

29.07.2013 16:47

ja znam tylko marynowane nie wiem do czego mozna doadać albo jak przyrządzić

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

29.07.2013 16:51

Marynowane lub składnik lecza :)

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

29.07.2013 17:07

w zalewie inaczej nie próbowałam ich przyrządzać :)

marcia7

Zadanych pytań: 166

29.07.2013 17:16

panieruje plastry i robię takie kotleciki

pestka

Zadanych pytań: 424

29.07.2013 17:19

jadłam marynowane i jako dodatek do lecza

Dorota59

Zadanych pytań: 950

29.07.2013 17:43

ja robiłam w zalewie z octem do słoików

Habibi

Zadanych pytań: 690

29.07.2013 17:50

duże faszeruję i zapiekam lub duszę, średnie kroję w plasterki - panieruję i smażę jak kotlety, kroję w kawałki i dodaję do leczo lub zup, a te drobniutkie marynuję w zalewie octowej

Motorek

Zadanych pytań: 1446

29.07.2013 17:57

Ja zawsze zaprawiam - zalewa octowa i do słoika.

Papryczka

Zadanych pytań: 608

29.07.2013 18:09

faszerowane i marynowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak