Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

29.07.2013 16:00

Jakie dania przyrządzacie z patisonów?

Odpowiedzi (27)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

29.07.2013 19:07

Nie przepadam za patisonami więc nie podpowiem

Róża1

Zadanych pytań: 7

29.07.2013 19:28

robiłam w zeszłym roku faszerowane z mięsem i ryżem:-), w tym roku nie mam patisonów:-)

irenka

Zadanych pytań: 888

29.07.2013 19:58

nadziewane mięsem mielonym,w zalewie octowej,panierowane

Rogalik

Zadanych pytań: 84

29.07.2013 20:09

nie robię nic z patisonów

mimi

Zadanych pytań: 31

29.07.2013 20:16

nie lubię patisonów

borgia

Zadanych pytań: 89

29.07.2013 20:42

Ostatnio dostałam reklamówkę dosyć dużych zielonych patisonów. Po raz pierwszy miałam poważny problem - co z nich zrobić. I choć chciałam zrobić wiele, to zjedliśmy je jedynie w jednej postaci - sałatki. Tak pyszna, że gdybym miała jeszcze jakieś, to nadal bym ją robiła. Są niezwykle delikatne. W zasadzie powiem tak, że bardzo przydałby mi się choć jeden na sobotę ;).

rjustysia

Zadanych pytań: 190

29.07.2013 21:41

Malutkie marynowałam tak jak inne pikle zaś z dużych smażę kotlety w bułce tak jak np z cukinii.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak