Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

14.02.2014 14:41

jakie jabłka uzywacie do jabłecznika

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.02.2014 14:46

Najbardziej lubię antonówki, ale to jak jest sezon, a tak to używam jakie są w sprzedaży

Alex_M

Zadanych pytań: 119

14.02.2014 14:51

daję takie jakie mam w domu...

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

14.02.2014 14:44

Nie wybieram gatunku, daję takie, jakie mam :)

Odpowiedzi (31)

Konczi

Zadanych pytań: 632

14.02.2014 14:53

dodaję takie jakie mam w domu :)

Milka100

Zadanych pytań: 76

14.02.2014 14:53

też dodaję jakie mam

Renata9

Zadanych pytań: 329

14.02.2014 14:59

teraz to takie jakie mam w domu

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

14.02.2014 15:04

W sezonie daję szarą renetę ale o tej porze roku takie jakie kupię :)

Iwona32

Zadanych pytań: 103

14.02.2014 15:05

antonówki polecam:)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

14.02.2014 15:21

takie jakie akurat mam pod ręką :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

14.02.2014 15:28

takie jakie akurat mam w domu,najlepsza jest reneta,ale nie zawsze można dostać

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.02.2014 15:29

lubię antonówki ale najczęściej robię z takich jakie mam w domu

mirecka12

Zadanych pytań: 66

14.02.2014 15:30

dodaje takie jakie mam, nie zwracam uwagi na rodzaj

artur7

Zadanych pytań: 1324

14.02.2014 15:40

daje renety

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak