Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

14.02.2014 14:41

jakie jabłka uzywacie do jabłecznika

Odpowiedzi (31)

norweska20

Zadanych pytań: 400

14.02.2014 16:40

takie jakie akurat posiadam

iwi

Zadanych pytań: 115

14.02.2014 16:41

Przeważnie są to renety

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.02.2014 16:50

używam takie jakie mam nie zwracam uwagi na gatunek :)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

14.02.2014 17:36

najlepiej sprawdzają sie antonówki

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

14.02.2014 18:05

używam takie jakie akurat mam :)

jasiek

Zadanych pytań: 1346

14.02.2014 18:22

zazwyczaj mieszam takie jakie akurat są

pajbek

Zadanych pytań: 257

14.02.2014 18:38

Najczęściej szarą renetę kupuję do ciast :-)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

14.02.2014 19:29

ja używam szarej renety lub melarozy

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

14.02.2014 19:45

szara reneta najlepsza dla mnie

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

14.02.2014 20:07

twarde i kwaskowe ale nie zwracam uwagi na gatunek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak