Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

26.04.2016 19:52

jakie macie sposoby aby kurczak był soczysty?

Odpowiedzi (35)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

27.04.2016 08:28

kurczaka wkładam do marynaty

Alex_M

Zadanych pytań: 119

27.04.2016 09:03

długo marynuję i piekę w rękawie

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.04.2016 09:05

wcześniej go marynuję

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

27.04.2016 09:11

smaruję go marynatą i zostawiam na kilka godzin

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

27.04.2016 09:22

Polewam oliwą i do naczynia wlewam wodę :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

27.04.2016 09:27

nacieram przyprawami wymieszanymi z oliwą i zawsze piekę w rękawie lub naczyniu żaroodpornym z pokrywą.

misia123410

Zadanych pytań: 22

27.04.2016 09:31

piekę w foli i pod koniec przecinam by sie zarumienil

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.04.2016 09:44

piekę w rękawie i nigdy mięsko nie jest suche;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.04.2016 09:44

piekę w rękawie i nigdy mięsko nie jest suche;)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

27.04.2016 10:20

pieczony w rękawie nie wyschnie, po upieczeniu możesz też przykryć folią aluminiową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak